HTML

Except emotions

2008 Foci Eb alatti kalandjaim önkéntesként Innsbruckban. D csoport: spanyol, orosz, svéd, görög.

Friss topikok

Linkblog

Fernando Torres aláírás nincs, viszont Arbeloa elvesztette a belépőkártyáját

2008.06.09. 21:50 lmariann

Furcsa mennyit változik az ember igénye. Tegnap már attól is boldog lettem volna, ha belenézhetek a spanyol válogatott edzésébe. Ma sem lett volna másképp. Ha nem tudom meg, hogy a stadionban dolgozó munkatársaim nem hogy névreszóló Fernando Torres aláírással gazdagodtak, de fényképet is készíthettek vele. Persze nekem pont akkor volt a legtöbb munkám az akkreditálással mikor ez történt. Innentől kezdve nem számított mi történik körülöttem. És még attól felhőtlenül boldog, hogy döntetlent játszottak a franciák a románokkal és hogy éppen 2:0-ra vezet a holland válogatott az olaszok ellen.

Viszont Arbeloa-nak máris sikerült elvesztenie a belépőkártyáját, amit nekem kellett pótolni. Persze nem saját maga jött le, hanem leküldött egy koordinátort. Mindenesetre ujjlenyomatom örökre belevésődik az életébe. 

A spanyolok edzésének csak az első 15 percét láthattuk. Jó volt látni őket, és jó volt végre a stadiont is megnézni belülről. Azt hiszem ilyen kilátással nem sok stadion büszkélkedhet.

Holnap zászlót osztok meccs előtt a rajongóknak (UEFA ajándéka. Kinga, mi is kapunk majd!), kis szerencsével akár élőben is megnézhetem a meccset.

Addig is Viva Espana továbbra is!:)

Jah, és Tominak, a harmadik kommentelőmnek üzenem, a spanyol újságíró fiú meglátogatott munka közben!:) Utána pedig a tréningen is összefutottunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci torres uefa innsbruck arbeloa

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentessors.blog.hu/api/trackback/id/tr33511998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása