HTML

Except emotions

2008 Foci Eb alatti kalandjaim önkéntesként Innsbruckban. D csoport: spanyol, orosz, svéd, görög.

Friss topikok

Linkblog

Napi rendszerességű spanyol élmények

2008.06.13. 22:50 lmariann

Mivel sok dolgunk nem volt ma, engedélyt kaptunk, hogy hivatalosan is a focistákkal töltsük el a délutánunkat. Először a svédek edzésének első 15 percét nézhettük végig, majd a spanyolokét. Lassan már a spanyolok napi rendszerességgel jelennek meg az életemben. Tegnap neustifti edzés, ma a tivoli stadionban, holnap mérkőzés.

Mivel a bemelegítésnél tartottak ezért egyik csapatnél sem tudom elmondani, hogy milyen formációban fognak játszani. Mindenesetre a svédek kicsit jobban izgultak, míg a spanyolok felszabadultabbak voltak. Vagy ez csak a szokványos svéd közöny volt?

A spanyol focista fiúk, minket, azaz az önkéntes lányokat nézegették, mi meg őket. Már csak visítozás, telefonszámcsere hiányzott és akkor elmehettünk volna egy b kategóriás pomponoslány vs. amerikai focista romantikus tini vígjátékba szerepelni.

Mivel az akkreditációs munkánk, egyre inkább nullára redukálódik. Ezért holnap engedélyt kaptunk, hogy meccset nézzünk a stadionban. Persze én megint zászlót osztok, önként és dalolva. Ez egyszer már bevált!

Szólj hozzá!

Címkék: foci spanyol sved eb euro2008 innsbruck tivoli

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentessors.blog.hu/api/trackback/id/tr26519350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása