HTML

Except emotions

2008 Foci Eb alatti kalandjaim önkéntesként Innsbruckban. D csoport: spanyol, orosz, svéd, görög.

Friss topikok

Linkblog

Svédelem és Gundel-Takács Gábor

2008.06.14. 22:09 lmariann

Mivel az akkreditációnál már valóban nem csinálunk semmit, ezért megengedték, hogy hivatalosan is meccset nézzük. Elméletileg 'sold out' volt a mérkőzés (30 722 néző), ennek ellenére akármerre nézett az ember, mindenhol önkénteseket látott. A zászlóosztás közben, megláttam Gundel-Takács Gábort, akihez egyből odarohantam. Szokásos kérdések, mit csinálok itt, miért csinálom stb. stb. Jófej volt. De zászlót nem kért, azt mondta nem tudnál hol lobogtatni.

Zászlóosztás után elfoglaltam megérdemelt helyem a spanyol tábor közepén. Végre Torres is betalált.  Majd jött a döntetlen. Amikortól kifejezetten idegesített a spanyol tábor hatalmas nagy lelkesedése. Aztán jött a második félidő, Ibrahimovics nélkül. Innentől tudtam, hogy svéd részről gólra nem számíthatunk, a kérdés márcsak az, hogy mikor sikerül áttörni a védelmet. Mint tudjátok sikerült, és az se baj, hogy ilyen későn, a lényeg, hogy megvan a spanyol 6 pont. A görögöknek pedig vissza kell fizetni azt, amit elkövettek a portugálokkal.

Mérkőzés előtt megtudtam, hogy a spanyol himnusz az egyetlen aminek nincsen szövege. Ezt nem lenne nehéz Rooney-nak memorizálni.

Nem tudja valaki, hogy miért egy White Stripes szám (Seven Nation Army) az EB 'hivatalos' dala? Érdekelne.

4 komment

Címkék: foci spanyol svéd torres eb

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentessors.blog.hu/api/trackback/id/tr14520673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kollegák 2008.06.16. 00:48:04

Mert ezt csinálja a szurkolókkal:

youtube.com/watch?v=EU_b-JoMAzM

lmariann 2008.06.16. 00:53:46

tapasztalatból mondom, hogy egy Villa gól is ezt csinálja. főleg, ha a 92. percben van. :)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.06.16. 21:26:05

semmi baj nincs a Seven Nation Armyval, soha rosszabb választást!

lmariann 2008.06.17. 08:19:10

en imadom ezt a szamot, inkabb csak a miert reszere lennek kivancsi. hiszen a white stripes, ha azt vesszuk reteg zene, nem tömegigenyeket kielegitö. fuck the german billentyuzet:)
süti beállítások módosítása