HTML

Except emotions

2008 Foci Eb alatti kalandjaim önkéntesként Innsbruckban. D csoport: spanyol, orosz, svéd, görög.

Friss topikok

Linkblog

Első munkanap

2008.06.08. 23:09 lmariann

Munkám tulajdonképpen abból áll, hogy leül velem szembe egy meccsre akkreditált szerencsés, én elkérem az útlevelét, ellenőrzöm az adatokat, és ha minden rendben van, kinyomtatom a belépőkártyáját, laminálom ezt, majd 'expect emotions'-t kívánva elbúcsúzom tőle. Nem túl nehéz munka és ha belegondolunk, nem is túl felelősségteljes, hiszen százféle ellenőrzésen átjut az ember, ameddig akár kijut a kijáraton is. Mindenesetre élvezetes. Érdekes és kevésbé érdekes emberekkel találkozhatunk. Megtudhatjuk pl. hogy az osztrákok nem szívesen beszélnek angolul és hogy a spanyol férfiak szívén a focin keresztül vezet az út (de erről majd a harmadik napon).

Habár elég pörgősen telt a munkanapom, akadt néha egy-két üres járat. Ilyenkor a focisták belépőkártyáit nézegettük, Hiszen az 'útlevélarc' azért nekik is útlevélarc. Már ott tartottunk, hogy kinyomtatjuk a nagy sztárok kártyáit. De csak egy baj van vele, ezt a gép kijelzi, hogyha kétszer került nyomtatásra. És gondoltuk azt senki sem akarhatja, hogy éppen Fernando Torres ne focizhassan az elődöntőn!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentessors.blog.hu/api/trackback/id/tr30510424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása